Flere før/efter billeder - billedbehandling

Wishlist #2: Batterigreb, pandekage-linse og masse outdoorudstyr

wishlist

I vinters skrev jeg, at jeg havde planlagt en tur til Norge. Hvis jeg havde haft alt grejet den gang, så var jeg nok taget afsted en gang i foråret. Men men men. Sommerferien står for døren og det er sgu ved at være tid til at få forberedt mig lidt på den tur. Derfor kommer den her wishlist altså til at bære 100 procent præg af de ting, som jeg går og mangler til turen.

  1. Canon EF-S 24mm f/2.8 STM
  2. Canon batterigreb til 750D 
  3. Mil-tec ranger rygsæk – 75 L (så der er plads til kameragear)
  4. Njeeru Pant bukser
  5. Zmartgear Powerbank – 10000 mAh
  6. Milvago fleece jakke

Jeg mangler faktisk 100 andre ting, men jeg tænker lige at holde den her wishliste kort for nu. Stort set alle de her ting er noget jeg kan bruge igen på de næste par ture, så det er egentlig bare en engangsinvestering. Samtidig så tror jeg næsten det kan blive et indlæg for sig selv, hvor jeg kan dele min pakkeliste, rute og sådan nogle ting.

Jeg har endnu ikke fundet ud af hvor i Norge turen går til, så det skal jeg også have set på. Det skal helst være nogenlunde tilgængeligt, da jeg ikke kører derop i bil, men samtidig ikke så tilgængeligt, at det vrimler med 1-dagsturister.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flere før/efter billeder - billedbehandling