8 ting som i virkeligheden er undervurderede

Stjålet cykel, intet rejsekort og ømme fødder

En ulykke kommer sjældent alene. Åbenbart. Jeg er ikke nogen ulykkesfugl, men hold da fest, hvor kan jeg blive i tvivl. Jeg forstår godt, at folk som oplever en række uheld inde for meget kort tid, kan blive lidt mistænksomme og tænke, at det ikke kan være tilfældigt.

I sidste uge arbejdede jeg 2 dage fra Odense. Det betød selvfølgelig at jeg skulle med toget fra Københavns hovedbanegård og for at komme dertil skulle jeg cykle, som jeg altid gør. På min elskede cykel, som jeg virkelig er blevet glad for siden jeg købte den i efteråret. Jeg synes virkelig den er flot. Og det er der åbenbart også andre der synes.

Læs også: “Kom lige til at købe en ny cykel”

Da jeg kom hjem fra Odense i fredags var min cykel i hvert fald væk. Jeg havde lås den fast til et skilt med en stor hængelås, så jeg var slet ikke nervøs for at forlade den om morgenen. Og den stod lige ude i det åbne. Så vedkommende der har taget den har været iskold og må ha’ klippet kæden over med en kæmpe boltsaks eller sådan noget, og været helt ligeglad med, at folk kunne se det. Der er i hvert fald intet spor af hverken lås eller cykel.

Det var selvfølgelig noget lort, men jeg kunne ikke gøre noget ved det, så jeg begyndte bare at gå hjem. Jeg har aldrig fået stjålet en cykel før, så én gang skulle jo være den første.

Til gengæld, så havde jeg været så dum, at lade være med at registrere cyklen. Den kom fra Tyskland, så der var ikke noget stelnummer på. Det skal man selv sørge for at få på, når cyklen kommer fra fx netop Tyskland. Fuck mig. Jeg kunne ikke engang melde min cykel stjålet jo. Bare fordi jeg var lidt for doven til at få udleveret stelnummer fra politiet.

Jeg arbejder i Sydhavnen, så min cykel er virkelig vigtig for mig. Jeg bestilte en ny cykel samme dag som jeg fik den anden stjålet ( sidste fredag), for at være sikker på, at jeg kunne få min nye cykel så hurtigt som muligt. Jeg købte præcis den samme cykel igen.

Om mandagen blev den så sendt afsted. Fint nok, tænkte jeg. Så er skulle den være fremme onsdag, men så kunne jeg forhåbentlig bare arbejde hjemmefra, så jeg kunne modtage den, tænkte jeg. Men nej. Der var virkelig brug for at jeg kom ind på kontoret i Sydhavnen, så jeg kunne ikke arbejde hjemme om onsdagen. Derudover så var det et rent gæt, at den skulle komme om onsdagen. Der var intet specifikt leveringstidpunkt udover “2-3 dage fra afsendelse”, så jeg kunne ikke være sikker.

Men stoppede uheldet der? Næ næ næ. Mandag var selvfølgelig dagen hvor mit Rejsekort udløb. Ja. Det kan fandeme udløbe. Det gør det hvert 5. år åbenbart. Og det var selvfølgelig nu. Mega belejligt. Jeg havde nu hverken cykel eller rejsekort. Og formularen til at bestille et nyt Rejsekort på rejsekort.dk var i stykker, så jeg kunne ikke engang bestille et nyt med det samme. Først efter jeg havde skrevet en mail til deres kundeservice og bedt om hjælp. Jeg fik så endelig bestilt mit nye Rejsekort – som har en leveringstid på 7-10 hverdage. FEDT. VELKOMMEN TIL 2018. 

Så den seneste uge har jeg simpelthen været DSB’s slave. Tvunget til at købe enkeltbilletter til 24 kr. stykket uanset hvor få stop jeg skulle. Nogle dage er jeg endda gået de 5 km på arbejde bare for at spare lidt og fordi vejret har været godt. Og metroen har været ulækker varm at være i. Jeg har simpelthen brugt flere penge på togbillettet den sidste uge end jeg gør på flere måneder under normale omstændigheder.

Nå, men jeg tog så på arbejde om onsdagen og gæt om cyklen blev leveret samme dag? Ja. Selvfølgelig gjorde den det. Selvfølgelig kom den til tiden. Det gør den slags jo altid, ik’?

Fragtmanden fra PostNord ringede og sagde, at jeg skulle aftale et nyt leveringstidspunkt, så det var nu næste skridt. Men selvfølgelig er der sindssyg lang kø på telefonen til deres kundeservice, så jeg kom ikke igennem før fredag (igår).

Nu har jeg så aftalt med dem, at de skal levere cyklen på mandag. Så nu kræver jeg altså lidt medvind, så snart jeg får den leveret…

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

8 ting som i virkeligheden er undervurderede