Den semi-produktive søndag

Når man glemmer en mindre detalje…

Altså.

Det ikke fordi jeg er det travleste menneske i Danmark, men det lykkedes mig alligevel, at overse en mindre detalje i dag.

Jeg arbejder normalt tre gange om ugen fra 10 til 15, og i dag var ingen undtagelse. Så jeg tog glædeligt på arbejde, som jeg plejer at gøre hver mandag morgen.

Da jeg var kommet ind og havde sat mig, kunne jeg godt mærke på mine kolleger, at noget ikke var heeelt som det skulle være. Jeg skulle nemlig slet ikke være på arbejde. I hvert fald ikke klokken 10.

Fåååårk. Grundet travlhed havde jeg for et par uger siden sagt ja til at hjælpe teamet med en aftenvagt, som kører fra 15 til 22. Og jeg var mødt ind klokken 10, så det var ikke, fordi jeg bare var mødt en time for tidligt, eller noget i den stil. Jeg var simpelthen mødt 5 timer for tidligt til en 7 timers vagt.

Jeg kunne nok godt have skyndt mig at cykle hjem, men så ville jeg blot gå og vente et par timer på, at skulle tilbage igen. Så i dag blev bare en lang, lang dag. En 4-5 timers vagt blev pludselig til 12 timers vagt. Men okay, når lønnen bliver udbetalt i december, glemmer jeg nok, hvor langtrukken dagen i dag har været!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den semi-produktive søndag