Spontane tatoveringer

Se hvad jeg har købt på Black Friday

Ik’ en hylende fis.

Jeg vil ikke gå for meget i dybden med det, men kort fortalt, så er jeg bare slet ikke med på den der køb-køb-køb-vogn.

Jeg forstår, hvis man havde planlagt et større køb og derfor venter til black friday, men det giver ikke rigtig mening i min optik, at gå ud og kaste penge efter ting, som man egentlig ikke skal bruge, bare fordi de er billige. Det er lidt det samme, som folk der går i Netto efter en liter mælk og kommer hjem med to hylder, e oppustelig pool og et badmintonsæt.

Hihi.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spontane tatoveringer