Mine juletraditioner og forhold til jul

Netcafé, øl og nattekørsel

Vågnede i dag klokken 10.30. Absolut kun fordi jeg havde sat min alarm til at ringe på det tidspunkt. Skal måske overveje, at lade mine mørklægningsgardiner være trukket lidt fra når jeg skal sove.

Mit energiniveau minder mig lidt om de der dage, hvor man vågner og finder ud af, at man glemte at lægge sin telefon til opladning inden man faldt i søvn. Bleb.

Weekenden har været lidt hård. I forhold til mine kedelige standarder.

Fredag var jeg på arbejde, hvorefter jeg tog toget til Ølstykke for at køre min mor til julefrokost i Roskilde. Min far var også til julefrokost i Roskilde. Det betød selvfølgelig, at det var tid til at tilbagebetale deres finansiering af mit kørekort og lån af bil. Det pis’ regnede hele aftenen. Heldigvis så blev de ikke længe (de var til hver deres julefrokost), så jeg slap med kun at skulle køre til Roskilde i pis’ øs’ regnvejr en enkelt gang, den nat.

Lørdag stod jeg tidligt op, fordi en bunke af mine venner og jeg havde aftalt, at det var tid til at ses lidt. Vi havde reserveret et VIP rum i Parkens netcafé (hedder det overhovedet det længere?) med dertilhørende 10 timers gaming. Det var kæmpe stort. Man kan virkelig godt fornemme, at det dersens e-sport, har taget lidt fart nu.

10 timer var forresten lang tid. Måske lidt for lang tid. Heldigvis fulgte der toast, sodavand, pizza og alt muligt andet usundt med i prisen, så vi blev holdt lidt i live. Men ens hjerne kogte godt nok lidt sammen til sidst.

Vi startede klokken 12, så vi havde indtil klokken 22. Og klokken 22 var vi alle sammen heeelt okay med, at det var tid til at slutte af. Helt ristede.

Bagefter tog vi ud og fik et par øl på en eller anden bodega på Østerbro. Ingen af os kommer særlig meget på Østerbro, så det blev bare den første og den bedste vi kunne finde.

Tror jeg var hjemme klokken 02. Mega træt. Det ikke tit jeg føler mig ægte træt, når jeg lægger mig til at sove, men det var godt nok tilfældet her.

Så i dag er altså en dag der står på hættetrøje, sweatpants og badesandaler.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine juletraditioner og forhold til jul