Jagten på fuldskæg - del 2

Søndag 3.03.19

Søndag. Virkelig ikke én af mine yndlingsdage. Jeg synes det er et eller andet trist over søndage, når de er så grå, som dagen i dag har været.

Det virker generelt lidt som om, at vi kollektivt har taget en beslutning om, at verden går lidt i stå om søndagen. Sådan har jeg i hvert fald set på det, siden jeg var lille.

Jeg kan godt lide, at lave ingenting, men kun hvis jeg selv føler, at jeg har fortjent det. I dag har Maria og jeg virkelig ikke lavet noget. Og jeg har ikke fortjent at lave ingenting. Men det er også lidt min egen skyld.

Her i weekenden gik vi nemlig i gang (på mit initiativ) med at se ‘Wild Wild Country’, som er en Netflix-dokumentar, som handler om Rajneesh-“religionen”, som skabte lidt røre i Oregon i 80’erne. Jeg var 100 procent sikker på, at det var dem, som forudså dommedag og derfor begik kollektivt selvmord med cyanid. Vi så den indtil vi skulle sove og vi så den igen fra da vi vågnede i morges.

Halvvejs igennem afsnit 6 (ud af 6), går det op for mig, at det ikke er dem. Hvert afsnit varer en times tid. Så vi havde siddet og set 5,5 times dokumentar om noget, der egentligt ikke var dét vi troede det var. Upssssss!

Jeg kan lige afsløre, at dokumentaren sådan set er okay. Den er godt fortalt og virkelig grundig. Men vi blev alligevel lidt skuffede over det manglende kollektive selvmord, haha.

PS. Det var Jim Jones, grundlæggeren af ‘Peoples Temple’, som stod i spidsen for det store kollektive selvmord, som man omtaler ‘The Jonestown Massacre’.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jagten på fuldskæg - del 2