INSTAGRAM: Sådan tilføjer du musik i din story (2022)

Musik på Instagram Story

Skal du bruge musik i din story på Instagram? Så læs med. Her kommer der lige en megakort how to.

Første skridt er naturligvis at åbne Instagram appen og vælge det billede eller videoklip du vil bruge. Herefter trykker du på det lille sticker-ikon i toppen af skærmen.

musik på instagram story

Når du har trykket på stickers-ikonet kommer der en side op, hvor du kan vælge forskellige effekter og funktioner. Vælg “musik”.

musik på instagram story

Andet skridt er at vælge et nummer. Instagram foreslår altid en hulens masse random sange, men man kan heldigvis søge næsten enhver sang frem oppe i søgefeltet i toppen. Jeg tror endda der er noget med John Mogensen.

musik på instagram story

Tredje skridt er at justere musikken til efter smag og behag. Hvis du trykker på den hvide firkant i bunden af skærmen kan du vælge hvilket stykke af sangen du vil bruge. Det er også her du vælger om der fx skal være lyrik på din story. Det gør du på de små ikoner lige over den hvide firkant. Teksten eller kunstner-ikonet kan du flytte efter behag.

Husk, at hvis du bruger et 10 sekunders videoklip, så kan du også kun bruge 10 sekunder af sangen. Hvis du bruger at still-billede, så kan du bruge omkring 20 sekunder.

 

musik på instagram story

Når du er tilfreds trykker du “Færdig”.

Herefter kan du tilføje tekst, gifs, et underligt filter og alt det der lir.

 

Har du forresten læst mit seneste indlæg: hvordan man gemmer billeder fra Google Drev på sin iPhone?