De 9 bedste serier på Netflix (2022)

Der er nærmest uendelige mængder indhold på Netflix, men alligevel føles det næsten altid som om man har set det hele.

Men come on… både du og jeg ved, at der er lang vej igen. Man sidder bare altid og er kræsen for tænk nu hvis man kom til at bruge tiden på noget dårligt. Sikke et mareridt ):

Derfor har jeg lige strikket en lille liste af Kevin-approved-serier sammen, som du roligt kan gå i gang med uden at spekulere på, om du måske ville få mere sjov ud af at vaske samtlige snørrebånd i husstanden.

Listen er til dig der har levet under en sten de sidste 10 år, lige er kommet ud af et langt Netflix-cølibat eller bare trænger til at få genopfrisket hvilke godter der er på streamingtjenesten og som kunne være værd at gense.

PS. Hvis det nu skulle være heeelt rigtigt, så skulle de nok rangeres, men det er sgu for svært. Som Mette Frederiksen engang sagde: lev med det.

 

Here goes:

Breaking Bad

Det bliver ikke bedre. Og det var ikke bedre.

Min absolut yndlingsserier over dem alle. God historie. God karakterudvikling. Tilpas lang uden at blive for meget. En rigtig feel-good serie, hvis man ligesom mig også elsker at se skurkene få lidt modstand. Kæmpe anbefaling herfra.

Brooklyn Nine-Nine

Til når man virkelig bare gerne vil være i godt humør. Den perfekte aftensmadsserie fordi afsnittene “kun” varer de der 20-22 minutter. Det passer lige med man kan se et afsnit imens man spiser jo.

Der er ikke mange komedieserier som kommer op på det her niveau og af dem der gør, ligger de fleste ikke på Netflix.

The Haunting of Hill House

The Haunting of Hill House er en mini-serie på en 7-8 afsnit á cirka 45 minutter og en af de bedste gyserserier/film jeg længe har set. Og holder rekorden for største chok jeg har fået af en film nogensinde.

Norsemen

Megalol. Giv den et skud, please. Indeholder ekstremt mange gode grin. Og den tykke norske accent gør kun den engelske tale endnu sjovere. Består af 3 sæsoner.

Vikings

Man kommer altså ikke rigtig udenom Vikings. Også selvom den sidste sæson var lidt kedelig. MEN. De første 4-5 sæsoner er rigtig gode og helt klart værd at se.

Parks & Recreation

Jeg kan blive helt trist over, at der ikke kommer mere Parks & Recreation.

Ron Swanson (ham med moustachet) er mit spirit animal. Er i samme kategori som The Office.

After Life

Hvis man har et hjerte, så har man også fugtige øjne efter at have set den her færdig. After Life er filmverdens svar på en ekstrem sursødsovs, som det ene øjeblik får dig til at græde og det næste grine.

The Office (US)

Altså. Hvis du ikke har set The Office, så kom i gang. Der er en grund til at der er blevet lavet så sindssygt mange gode gifs fra den serie. I mine øjne er den bedre en den britiske version, men hvad ved jeg. Dwight er en legende.

Derudover er det også den perfekte aftensmadsserie. Og den perfekte jeg-burde-gå-i-seng-men-jeg-ser-lige-et-afsnit-mere-serie.

Peaky Blinders

Hvis du mangler noget solidt og holdbart. Noget du ikke bare lige kan æde dig igennem på en weekend (hvis du kan, så har du større problemer i livet). Det er en seriøs serie og en serie som straffer for at sidde og glo på din telefon.